24 Mayıs 2014 Cumartesi

Kazakistan'da Kore Fanlığı

Dostlar , jastar, ay canlar :)) Ve başlığı okur okumaz merakla yazıyı açan Kore fanları! :D Merak etmeyin pişman olmayacaksınız ;)) Bu yazıda herkesin içinde birazcık da olsa yer edinmiş olan Kore fanlığının Kazakistandaki durumundan biraz bahsedeceğim. Nasıl ki Türkiye'de ve Dünyada hızla yayılıyorsa Kazakistan'da da hızla yayılmakta. :) 
K-POP Kazakistan gençlerinin gözdelerinden. Çeşitli etkinlikler , buluşmalar , yarışmalar ve daha neler neler.. Siz ne kadar seviyorsanız onlar da o denli seviyorlar Koreyi! Hatta onlar daha avantajlılar çünkü gözleri çekik! :D Bazı gençler Kore stilinde saçlarını kestiriyor , K-pop tarzı şarkılar yapıyorlar. :)) Ayrıca K-pop world festivale de her sene katılıyorlar. Hepsinde de başarı gösteriyorlar. Bilenleriniz vardır , 2011 K-pop world festivalin'de birinciliği Kazakistanlı ''JAM'' isimli grup kazanmıştı. Hatta 2012 K-pop'da da dereceye girmişlerdi. Bu kadar anlattıktan sonra Kazakistan'da yapılan etkinliklerden bir kaç kare göstereyim mi? Evet mi? Peki o zaman :)

 Burada Kore kültürüne özgü yemekler tanıtılıyor. :)


  Bu da bir K-fan buluşmasından :)

 Tabi ki yine etkinlikler ve Kore geleneksel dansları :)




 K-pop dans buluşmalarından :)

Bu fotoğraftaki bir K-pop grup üyesi gibi geldi ama tanıyamadım. Belki siz bilirsiniz.Fotoğraf süper :)
 ****************************************************************************

Daha bir çok fotoğraf var fakat hepsini yüklemem imkansız. :) Bunun yerine sizi bu fotoğrafların daha fazlasını görebileceğiniz adrese yönlendireyim : https://www.facebook.com/koreanculturecenter . Mutlaka bir göz atın derim :) Kazak kardeşlerimizle ortak yanımız olabilir ve onlarla kaynaşmak için K-pop ve Kore fanlığından bahsederek işe başlıyabilirsiniz. Eminim bu bizi bir adım daha birbirimize yaklaştıracak. :) Güzel günler görmek ümidiyle hoşçakalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder